De Broodplank Radio (deel 2)

Het plankje is inmiddels binnen en om te beginnen moeten we zorgen voor wat voedingsspanning. Bij Praxis heb je hele makkelijke beugeltjes die je doen denken aan Mecano. De gaten zijn wat te klein voor een schakelaar die ik ooit bij Baco had gekocht. Dus dat wordt even vijlen en ruimen.

De schakelaar blijft nog wat ronddraaien dus daar moet ik nog een kartel ringetje voor regelen. Al met al ben ik tevreden over het resultaat. De vier schroefgaten, voor de schroeven in de plank, heb ik voorgeboord. Zo voorkom je lelijke scheuren in je plank.

Volgende keer gaan we de spanning regelaar bouwen voor een gestabiliseerde spanning en het gedeelte voor de gloeispanning.

Succes en tot de volgende keer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *